banner564

Teminata bağlandılar

Tatlısu’da bina açma, sirkat ve kasti hasar zanlıları Berkan Başarır ile Fırat Çetinkaya dün yeniden mahkemeye çıkarıldı

Teminata bağlandılar
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Tatlısu’da Amatör Balıkçılık Eğitim Merkezinden 5 ile 19 Nisan 2014 tarihleri arasında sirkat edilen çeşitli balıkçı malzemesi ve elektronik eşya ile ilgili tutuklu bulunan zanlılar dün Gazimağusa Kaza Mahkemesinde teminat maksatlı Yargıç huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Tatlısu Polis karakolunda görevli  memur Ali İsa Karlankuş, zanlılar aleyhinde başlattıkları bina açma, sirkat ve kasti hasar ile ilgili soruşturmanın tamamlandığını söyledi. Zanlıların Tatlısu’da bulunan Amatör Balıkçılık Eğitim Merkezi binasından toplam 15 bin TL’lik balıkçı malzemesi ile Elektronik Eşyaları Sirkat ettiklerini aktaran Karlankuş, zanlıların KKTC vatandaşı olduklarını söyleyerek uygun bir teminat ile serbest bırakılmalarını talep etti. Yargıç Hasan Dağlı zanlıların KKTC vatandaşı muteber 2’ şer kefilin 40’ ar bin TL’ lik şahsi kefaletleri ve  haftada bir en yakın polis karakoluna Ispat-ı vücud yapmaları şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmalarına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2014, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474