banner564

Toplu taşıma için yeni adım

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi arasında toplu taşımacılık konusunda işbirliği anlaşması imzalandı

Toplu taşıma için yeni adım
banner598

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol toplu taşımacılık sistemiyle ilgili.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşımda anlaşmayı şu cümlelerle duyurdu:
“Ülkemize çağdaş bir toplu ulaşım sistemi kazandırma çalışmalarımıza en başından beridir uzmanlık ve bilgi birikimleri ile destek ve yardımlarını hiç esirgemeyen Kayseri Büyükşehir Belediyesi kıymetli başkanı Sn. Memduh Büyükkılıç beyefendiyi ağırladık.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kayseri Ulaştırma Şti. ile bakanlığımız arasında yürütülecek çalışmalara yönelik mutabakat zaptına imza koyduk.
Yapılacak çalışma sonucu ülke genelinde hayata geçirilecek bölgesel şirketleşme, ana rutların belirlenmesi, sefer tarifelerinin belirlenmesi ve daha bir çok konuda bilgi alışverişi ve uzman desteği sağlanacak. Ülkemize hayırlı olsun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474