banner564

Toros’tan Erdoğan’a kutlama

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Fikri Toros, Türkiye’de yapılan seçimde halkın oyları ile Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a kutlama mesajı gönderdi.

Toros’tan Erdoğan’a kutlama
banner598
KTTO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre Toros mesajında, Erdoğan’ın Kıbrıs sorununun çözümüne destek vermeyi sürdüreceğine inandıklarını ve bunun da “Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için çalışanlara güç vereceğini” belirtti.
Toros mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye Cumhuriyeti’nde halkın doğrudan katılımı ile gerçekleşen ilk Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanarak halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olmanız tarafımızdan memnuniyetle karşılanmıştır.
Türkiye halkının, şahsınızda, Türkiye’deki reform süreçlerine, siyasi ve ekonomik istikrar ile Türkiye’nin önemli bir güç olarak bölgesel sorunların çözümünde oynadığı olumlu role destek verdiğini düşünüyoruz”.

Kıbrıs sorununun çözümüne destek istedi
Toros, Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı döneminde, “Türkiye’nin daha çağdaş, daha demokratik ve daha müreffeh bir ülke olması için çalışacağına” inandığını belirterek Erdoğan’ın Kıbrıs sorununa çözüm bulunmasına destek verdiğini de söyledi.
KTTO Başkanı Toros mesajında, “Şahsınızın, Kıbrıs sorununa, adil, kalıcı, karşılıklı kabul edilebilir, iki halkın siyasi eşitliğine dayanan bir çözüm için verdiğiniz desteği ve bu konudaki kararlı tutumunuzu yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Bu tutumunuzun bundan böyle de devam edeceğini ve bunun, Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için çalışanlara güç vereceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
Toros, Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığının, Türkiye Cumhuriyeti, Kıbrıs Türk halkı ve bölge halkları için yararlı geçmesini temenni ederek, başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473