banner564

Trafik rahatladı 

Haftanın 7 günü ve geceleri çalışmak suretiyle Ciklos yolu bir ay içinde çift şerit kullanımına açıldı

Trafik rahatladı 
banner598

Ömer KADİROĞLU

Kış aylarında zarar gören ve dört gencin hayatını kaybettiği Ciklos mevkiindeki çalışmalar sürmekle birlikte, aylarca tek şerit olan yol geçtiğimiz hafta sonunda çift şerit olarak yeniden açıldı. 
Tüfekçi şirketi elemanlarının haftanın 7 günü geceli gündüzlü çalışması sonucunda 4 aylık ihale süresi bulunan yol bir ay 4 günde tamamlanarak açıldı. Yolun açılmasıyla birlikte; Girne-Lefkoşa yolunda trafik akışı düzene girmiş oldu.
Tüfekçi LTD Direktörü Hüseyin Tüfekçi Diyalog’a yaptığı açıklamalarda ek iş çıkmaması durumunda yaklaşık 20 gün sonra projenin tamamen biteceğini ifade etti. Yoldaki çalışmaların hızlıca tamamlanması ve çift şerit olarak yolun açılması adına yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Tüfekçi, “dört aylık proje zamanı olmasına rağmen 1 ay 4 günde çalışmalarımızı tamamladık” dedi.
Hüseyin Tüfekçi, trafik akışına engel olmayacak çalışmaların devam edeceğini belirterek, ihale kapsamında bulunan işlerin yaklaşık 20 gün içerisinde tamamlanacağını söyledi.
St. Hilarion kavşağından, Ciklos mevkiine kadar olan kısımda yol kenarlarına “V” kanallar yapılacağını kaydeden Tüfekçi, “yol kenarlarındaki kanalların üzeri açık bir şekilde olacak ve bu kanalların yanında üzeri kapalı olan kanallar da açılacak. Bunun yanında yolda ihtiyaç duyulan yerlerde perde duvar çalışmalarımız da devam ediyor” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473