banner564

Transferi Lokmacı’dan yaptı

Fatih Terim Sefaoğlu’nun evinde ele geçirilen 20 gram uyuşturucuyu Güney Kıbrıs’tan getirdiği anlaşıldı

Transferi Lokmacı’dan yaptı
banner598
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından Gönyeli’de düzenlenen operasyonda evinde satışa hazır uyuşturucu madde bulunan Fatih Terim Sefaoğlu hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlının uyuşturucu maddeyi Güney Kıbrıs’tan ithal ettiği belirtilirken, zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada, 8 Mayıs saat 10.30 – 11.30 saatleri arasında zanlı Fatih Terim Sefaoğlu’nun evinde yapılan aramada salon bölümünde bulunan büfe içerisinde satışa hazır 24 paket şeklinde 20 gram, sehpa üzerinde ise 2 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi. 

Gönüllü ifade verdi…
Polis, mutfakta yapılan aramada da bir adet üzerinde de uyuşturucu madde kalıntısı olan hassas terazi ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen 300 TL nakit para bulunduğunu ifade etti. 
Polis, gözaltına alınan zanlının gönüllü ifade verip suçunu itiraf ettiğini ayrıca Mayıs ayı içerisinde henüz tespit edilemeyen bir şahsa 300 TL karşılığında 3 paket madde sattığı itirafından bulunduğunu belirtti. 

40 gram getirdi…
Polis, zanlının ayrıca uyuşturucu maddeyi 6 Mayıs tarihinde Lokmacı Sınır Kapısından Güney Kıbrıs’a geçerek orada daha önceden anlaşmış olduğu bir şahıstan 40 gram olarak 350 Euro karşılığından alarak ülkemize getirdiğini de itiraf ettiğini söyledi. Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, 2 kefilin 100’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması, yurt dışına çıkış yasağı şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2017, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474