banner564

Tüm okurlara teşekkürler

Ülke genelindeki tüm bayilerde dün erken saatlerde tükenen Diyalog, yükselen trajıyla Kıbrıs Türk basınında zirveye doğru emin adımlarla ilerliyor

Tüm okurlara teşekkürler
banner598

Melin DOBRAN

Diyalog gazetesinin, yayın hayatına başladığı günden itibaren ‘tanıtım kampanyaları’ çerçevesinde okurlarına hediye dağıtması büyük bir memnuniyet yaratıyor. Diyalog dün okurlarına poşette Dardanel Ton Balığı dağıttı bugün de ‘Komili ıslak mendil’ veriyor.

Ülke genelindeki tüm bayilerde dün erken saatlerde tükenen Diyalog gazetesi, yükselen trajıyla da Kıbrıs Türk basınında zirveye doğru emin adımlarla ilerliyor. Tanıtım kampanyalarından duyulan memnuniyeti dile getiren okurlar, bu sayede zengin içerikli bir gazetenin abonesi olduklarını belirtti.

Muhabirlerimizin dün ülke genelindeki birçok noktada görüşüne başvurduğu okurlar, Diyalog gazetesinin gerek yurt içinden gerekse yurt dışından doyurucu haberler verdiğini belirtti. Araştırmaya dayalı özel haberleriyle diğer gazetelerden farklı olduğunu söyledikleri Diyalog’u beğenerek okuduklarını söyleyen vatandaşlar, siyasi haberlerin yanı sıra ekonomi, magazin, kültür, sanat ve spor haberlerinde de zengin bir içerik sunulduğunu kaydetti.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 01:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473