banner564

Tümü cezaevinde

Trafik denetimleri sırasında durdurulunca uyuşturucu içtiklerini itiraf eden 3 zanlı ile suçla bağlantılı iki kişi teminata bağlandı

Tümü cezaevinde
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Bafra bölgesinde trafik denetimleri sırasında durdurulunca uyuşturucu içtiklerini itiraf eden Burak Tüylüce, Ökkeş Erkan Kurt ve Bedircan Karabıyık ile KKTC’ye uyuşturucu maddeleri ithal eden Mithat Mert Yavuz ve Can Kaya hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Zanlılar dün teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, Burak Tüylüce, Ökkeş Erkan Kurt ve Bedircan Karabıyık’ın, Bafra bölgesinde trafik denetimi yapan Ziyamet Polis Karakolu’na bağlı bir ekip tarafından durdurulduğunu anımsattı.
Polis, zanlıların polislere uyuşturucu içtiklerine dair beyanda bulunduğunu söyledi. 
Yıldırım, zanlıların ikametgâhında yapılan aramada 30 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini ifade etti.

Kimden aldıklarını da söylediler
Polis, zanlıların uyuşturucu maddeleri, Mithat Mert Yavuz ile Can Kaya’nın, Adana’dan 40 gram olarak ithal ettiklerini söylediklerini anlattı.
Yıldırım, Mithat Mert Yavuz ile Can Kaya’nın da tutuklandığını anımsattı. 
Soruşturmanın tamamlandığını bildiren Yıldırım, zanlıların, KKTC’de yasal statülerinin olmadığına dikkat çekerek, davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmelerini talep etti.
Yargıç Dilşah Karayel, davaları görüşülünceye kadar zanlıların bir ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Helin Yavuz
Helin Yavuz - 5 yıl Önce

Benim abim asla böyle bişey yapmaz Bigün sizin de başınıza gelirse görürsünüz

ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

İDRAR İÇSİNLER, ATIK YESİNLER...

CEHENNEME KADAR YOLLARI VAR.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473