banner564

Turkcell’den yeni uygulama

Lifecell dijital platformunun tanıtımını yapıldı

Turkcell’den yeni uygulama
banner598

Kuzey Kıbrıs Turkcell yeni platformu “Lifecell” i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

Lefkoşa Merit Otel’de yer alan basın toplantısında Lifecell dijital platformunun tanıtımını Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı yaptı.
Turkcell’in BİP uygulaması üzerinden TV Plus, Fizy, Lifebox uygulamalarını birleştiren ve sesli aramalar dahil tüm haberleşmenin data üzerinden yapıldığı ve dünyada ilk kez Turkcell tarafından uygulanacak sistem, 3 ayrı pakette müşterilere sunulacak.
Lifecell paketlerine abone olan kullanıcılar, Fizy ile dilediği müziklere, konser kayıtlarına ve albümlere ulaşabilecek, TV+ Plus ile TV yayınlarını izleyip kaydedebilecek ve Lifebox (cloud) uygulamasıyla beğendiği içeriği cep telefonu veya hafıza kartına bağımlı kalmaksızın depolayabilecek.

69 TL’den başlayan lansmana özel tanışma fiyatlarıyla
Lifecell paketleri 31 Aralık’a kadar tanışma fiyatlarıyla sunuluyor. Ayrıca paketleri alan ilk 500 kişiye de Turkcell T serisinin en son cihazı Turkcell T 70 aylık 19,90 TL ödeme ile 12 ay taahhütle veriliyor. 
lifecell paketleri internet dünyasını doyasıya yaşayabileceğiniz, internet, BiP dakikası ve lifecell servislerini içeren paketlerden oluşuyor. 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2016, 07:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474