banner564

Kuğulu Park cıvıl cıvıldı

"20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü” için farkındalık yaratma etkinliği düzenlendi

Kuğulu Park cıvıl cıvıldı
banner598

Arzu KÖPRÜLÜ

"20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü” için farkındalık yaratma etkinliği düzenlendi. 
Atatürk Öğretmen Akademisi ve DAÜ Okul Öncesi Eğitim Bölümü öğrencilerinin katkısıyla Lefkoşa Kuğulu Parkta gerçekleştirilen etkinliğe Lefkoşa ilkokulları ve Sosyal Hizmetler Dairesinden hizmet alan okul öğrencileri katıldı. Etkinlikte çocuklara yönelik, resim, oyun, yüz boyama ve çocuk hakları stantları kuruldu. 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner ile Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova da katıldı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner ile Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova etkinlikte birer konuşma yaptı.
Saner, Dünya Çocuk Hakları Gününde çocuklarla ilgili 2 bakanlık olarak çocukları eğlenirken eğitmek amacıyla etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
Saner, Eğitim Bakanlığıyla senkronize şekilde çalışabilmekten mutluluk duyduğunu belirterek, çocukları geleceğe taşımak adına her türlü göreve hazır olduklarını ifade etti.
Berova, hükümetin sosyal devlet olma anlayışıyla çocukların doğru ve iyi yönde yetişebilmelerini sağlamak adına kendilerine büyük görevler düştüğünü belirterek, çocuklara gelecekte en iyisini verebilmek adına çalıştıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2016, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473