banner564

Tutuklu yargılanacak

Sahte Bulgar kimliği ile Güney Kıbrıs’a gitmek isteyen ve Lokmacı’da yakalanan Serkan Sığırtmaç hakkındaki soruşturma tamamlandı

Tutuklu yargılanacak
banner598
Zorkun TAŞER
Başkent Lefkoşa’daki Lokmacı Sınır Kapısı’ndan, sahte Bulgaristan kimlik kartı ile Güney Kıbrıs’a geçmeye çalışırken suçüstü yakalanan zanlı Serkan Sığırtmaç hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı KKTC’de herhangi bir bağı bulunmadığı için tutuklu yargılanmak üzere 1 ay süre ile cezavine gönderildi.
Teminat talebi ile dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılan zanlının, 17 Eylül tarihinde üzerinde kendi resmi bulunan sahte Bulgaristan kimlik kartı ile Güney Kıbrıs’a geçmeye çalıştığı esnada Lokmacı Sınır Kapısı’nda görevli muhaceret polisinin fark etmesi üzerine yakalandığı belirtildi. Tutuklanan zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirten polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlanmadığını ancak kalan kısmına etki etme olasılığının bulunmadığını söyledi. Polis, Zanlın TC vatandaşı olduğunu ve KKTC’de yasal bir bağının bulunmadığını söyleyerek teminata bağlanmasını talep etti.Mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2014, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474