banner564

Ücretsiz tedavi imkanı

Raziye Kocaismail, Sağlık Bakanlığı ve Yakın Doğu Hastanesi arasındaki işbirliği protokolünün yeniden imzalandığını belirtti

Ücretsiz tedavi imkanı
banner598
Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, Sağlık Bakanlığı ve Yakın Doğu Hastanesi arasındaki işbirliği protokolünün yeniden imzalandığını belirterek, kanser hastalarının artık devlet hastanesindeki gibi YDÜ Hastanesi’nde de ücretsiz tedavi olabileceğini bildirdi. 
Kocaismail yazılı açıklamasında, bayram öncesi imzalanan protokol ile Kanser Hastalarına Yardım Derneği işbirliğinde kanser hastaları adına büyük bir rahatlama geleceğini belirtti. Kocaismail, kemoterapi alacak olan kanser hastalarının protokole göre sahip olacağı hakları şöyle sıraladı: 
“Hastalar Yakın Doğu Hastanesi Onkoloji Bölümündeki Onkoloğun yazacağı ilaç reçeteleri ile de ilaçlar İlaç Eczacılık Dairesi’nden ücretsiz olarak alabilecekler ve Yakın Doğu Hastanesi’nde tedavi olabilecekler.
Kanser Hastalarına Yardım Derneği hastaya verilecek tedavi hizmetini karşılayacak. Böylelikle kanser hastaları hiçbir ücret ödemeden özel hastanede de devlette olduğu gibi ücretsiz tedavi alma şansına sahip olacak.”
Kocaismail, Yakın Doğu Hastanesi sahibi Günsel ailesine de kanser hastalarına sundukları imkandan dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473