banner564

Ülkede birçok bölge elektriksiz

Ülkede birçok bölge elektriksiz
banner598

 Orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle, bugün Meriç ve Gaziköy’de elektrik kesintisi uygulanacak.

Kıb-Tek Bölge Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre, kesinti 09:00-14:00 saatleri arasında gerçekleşecek. 
Orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle bugün Paşaköy, Paşaköy askeri tesisleri, Turunçlu, Kurudere ve bölgedeki su kuyularında elektrik kesintisi yapılacak.
Kıb-Tek Bölge Amirliğinden yapılan açıklamaya göre, kesinti,  09:00- 14:00 saatleri arasında olacak.

Gönyeli de elektriksiz
Orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak bakım-onarım çalışması nedeniyle bugün Lefkoşa’da 5 saatlik elektrik kesintisi olacak.
KIB-TEK’ten verilen bilgiye göre, 09.00- 14.00 saatleri arasında, eski Gönyeli-Boğaz yolunda Polis Lojmanları ile Oray Sitesi arasında kalan bölgenin elektrik enerjisi kesik olacak.

Mağusa’da 5 saat elektrik yok
Orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak bakım ve onarım çalışması nedeniyle bugün 08.30 -13:00 saatleri arasında Gazimağusa’da bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.
Kıb-Tek Gazimağusa Bölge Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre kesimtiden etkilenecek bölgeler şöyle:
“Telefon Dairesi, Sulu çemberden Atatürk çemberine kadar olan Salamis yolu, apartman tipi sosyal konutları, Atatürk çemberi, Zafer Anıtı bölgesi, Sulu çember, Polis Müdürlüğü, Mağusa Tıp Merkezi, Deniz Plaza, Alasya İlkokulu, Benzincioğlu Petrol, Sema Hotel ve karşısı, Önder AVM, Serbest Liman , Liman Müdürlüğü, eski Lemar bölgesi, Gülseren bölgesi, Gülseren askeri kışla, Karakol bölgesi ve Sakarya bölgesi” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473