banner564

Ünal Üstel Gönyeli’de nabız yokladı

“Partinin son üç seçimde yönetimdeki eksiklikler nedeniyle başarısız sonuçlar aldığını” söyleyen Üstel, bu yüzden kurultayın “hayati” nitelik taşıdığını söyledi

Ünal Üstel Gönyeli’de nabız yokladı
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Kurultayı’nda Başkanlığa aday olacağını açıklayan Ünal Üstel, Kurultay çalışmaları çerçevesinde Gönyeli’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Üstel yazılı açıklamasında, başta Girne olmak üzere ülke genelinde üyelikler konusunda şikâyet aldıklarını ifade etti. Üyeliklere bir itirazı olmadığını ifade eden Üstel, “Bizim itirazımız kurultay kaygısı ile üye yapılmayan partililerimizdir. Gerekirse 15 bin kişi üye yapılsın ama tek bir partili bile dışlanmamasın” şeklinde konuştu.
“Partinin son üç seçimde yönetimdeki eksiklikler nedeniyle başarısız sonuçlar aldığını” söyleyen Üstel, bu yüzden 31 Ekim kurultayının “hayati” nitelik taşıdığını ve UBP için “dönüm noktası” olacağını söyledi.

Üstel, UBP’nin “yeniden halkın partisi yapılması için” çalışacaklarını ve bunu başarabilecek güçte olduklarını da sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473