banner564

Üretime can verecek

Taner Akcan Çıraklık ve Yetişkin Eğitim Merkezi Eğitim Kompleksi hizmete açıldı

Üretime can verecek
banner598
Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası ile Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı işbirliğinde sürdürülen çıraklık ve yetişkin eğitimleri için inşa edilen eğitim kompleksi hizmete açıldı.
Taner Akcan Çıraklık ve Yetişkin Eğitim Merkezi Eğitim Kompleksi, 8 sınıf, 4 atölye ve 170 kişilik çok amaçlı etkinlik salonundan oluşuyor. Bina 1400 metrekare alan üzerine inşa edildi.
Açılışta konuşma yapan Taner Akcan Çıraklık ve Yetişkin Eğitimi Müdürü Özgür Çakmak, okulun açılışı ile bir miladın daha gerçekleştiğini, kurum olarak bugüne kadar Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile işbirliği içerisinde yürüttükleri çalışmalarla birçok nitelikli elemanın yetişmesini sağladıklarını, bundan sonra da bu hedefle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Çakmak, eğitim kompleksinin inşaatının tamamlanmasında katkı koyan herkese teşekkür etti.
KTEZO Genel Koordinatörü Hürrem Tulga da yaptığı konuşmada, birleşik üretimin gücü ve inadın bir sonucu olarak bu binanın gerçekleştiğini dile getirdi.
Tulga, inanç ve mücadelelerinin sonucunda bu noktaya ulaştıklarını, bu merkezin ülke insanının inanarak, üreterek ve bilinçle iyilik ve güzellikleri çoğaltabileceğinin bir kanıtı olduğunu kaydetti.
Açılışta Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürü Aytunç Şirket de konuştu.
Konuşmalar sonrasında bina inşaatına katkı koyanlara plaket takdim edildi. Ardından öğrenciler geleceği sembolize eden uçurtmaları uçurup, meşale yaktı.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473