banner564

Ürtkütücü bir durum

Elbiseye sarılı vaziyette buzdolabının arkasına saklanan 2 adet Kalaşnikof bulundu

Ürtkütücü bir durum
banner598
Çiğdem AYDIN
Ülke genelinde infial yaratan Girne’deki kurşunlama olayında kullanılan ve polisin her yerde aradığı kayıp kalaşnikof marka silahlar bulundu.
Savoy Otel’e otomatik silahla düzenlenen saldırı olayında kullanılan kalaşnikoflar, olayla ilgili tutuklu bulunan zanlılardan Mehmet Öksüz ve Mehmet Cihan Karagöz’ün kaldığı apartman dairesinde ortaya çıktı. 
Kıyafete sarılı ve siyah poşet içerisinde buzdolabının arkasına saklanılan Kalaşnikof silahlar bulunarak emare olarak alındı. evde, silahların yanı sıra 3 adet şarjör ve toplam 121 adet canlı mermi ele geçirildi.
Bulunan kalaşnikofların olayda kullanılan silahlar olduğu belirtildi. Öte yandan silah ve mermilerin yanı sıra Ağabugün kardeşlere ait NC 020 plakalı Range Rover aracın üzerinde barut incelemesinin devam ettiği belirtildi. Bulunan silah ve mermiler Girne Polis Müdürlüğü’nde basına sergilendi. 

Polis şüphesinde haklı çıktı…
Girne’de Fehmi Ercan Caddesi üzerinde faaliyet gösteren “Savoy Otel” isimli iş yerine düzenlenen silahlı saldırı sonrası Zeynel Abidin Ağabugün, Enes Ağabugün, Mehmet Caner Ağabugün ,Murat Kay, Mehmet Öksüz ve Mehmet Cihan tutuklanmıştı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Öksüz ile Karagöz’ün tetikçileri sakladığından veya kaçırdığından şüphelenildiği açıklanmıştı. Savoy’a kurşun yağdıran tetikçilerin olaydan sonra Palmiye sitesine kaçtıkları, zanlı Öksüz ile Karagözün’de Palmiye sitesine araç ile girdikleri belirtilmişti.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474