banner564

Uyanık Kadri

7 tepsi baklavayı mideye, diyabetliler için toplanan paraları da cebe indirdi

Uyanık Kadri
banner598
Zorkun TAŞER
Gönyeli Yenikent’de faaliyet gösteren “Mado” isimli işyerine Ekim ayı içerisinde birkaç kez girerek Diyabet hastaları için bırakılan kutulardaki paraları çalan ve 7 tepsi baklavayı yiyen zanlı Kadri G hakkındaki soruşturma sürüyor. Bağış kutusu üzerindeki parmak izlerinin zanlıya ait olduğu tespit edilirken, 7 tepsi baklavanın ise yarısının çöpe atıldığı ortaya çıktı.  Hakkındaki soruşturma yürütülen zanlı dün ek süre talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, zanlının 8 – 25 Ekim tarihleri arasından Gönyeli Yenikent’de faaliyet gösteren “Mado” isimli işyerinde meydana gelen “dükkân açma, kasti hasar ve hırsızlık”  olayından tutuklandığını söyledi.  

2 doktor daha kontrol edecek
Polis, 25 Ekim tarihinde tutuklanan zanlının 26 Ekim tarihinde mahkemeye çıkarılarak aleyhinde 2 gün tutukluluk emri alındığını, alınan bu sürede olay yerinden alınan parmak izi ile zanlının parmak izinin incelendiğini ve uyumlu olduğunun tespit edildiğini belirtti.  Ayrıca zanlının mahkeme emri gereği Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları servisinde kontrolden geçirildiğini, muayeneyi gerçekleştiren 2 doktorun cezai ehliyeti olduğuna dair bilgi verdiğini kaydeden polis, 2 doktorun daha kontrol etmesi gerektiğini belirtti.  Polis, zanlının Perşembe günü yeniden doktor kontrolüne götürülmesi gerektiğini belirterek soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ve zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalması talep etti. Mahkeme zanlının 3 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474