banner564

Üzücü bir durum

26’ncı yaşını kutlayan Kamu-İş yetkilileri, Anıttepe’deki Dr. Fazıl Küçük’ün anıt mezarına, kapının kilitli olmasından dolayı çelenk koyamadı

Üzücü bir durum
banner598
Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) dün 26’ncı kuruluş yıldönümünü kutluyor.
Sendika yöneticileri Atatürk Anıtı’na ve Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın anıt mezarına çelenk koydu. Kamu-İş yetkilileri, Anıttepe’deki Dr. Fazıl Küçük’ün anıt mezarına, kapının kilitli olmasından dolayı çelenk koyamadı.
Kamu-İş Başkanı Sami Dilek, Atatürk Anıtı’na çelen koymadan önce basına yaptığı açıklamada, sendikanın ihtiyaçtan dolayı 6 Aralık 1988 yılında kurulduğunu ve ülkenin en büyük sendikası haline geldiğini söyledi.
Sendika olarak bugüne kadar çok büyük kazanımlar elde ettiklerini belirten Dilek, “Bugün sendikayı kuranları anıyoruz. İyi ki Kamu-İş’i kurdular” dedi.
Kamu-İş sendikasının ülkenin devlet anlayışında önemli faktörler üstlendiğini dile getiren Dilek, sendikanın, çalışanları daha iyiye götürmek için ileriki süreçte daha fazla projeler yapacaklarını kaydetti. 
Bu arada, Kamu-İş yetkilileri çelenk koymak için gittikleri Anıttepe’deki Dr. Fazıl Küçük’ün anıt mezarına, kapının kilitli olmasından dolayı çelenk koyamadı.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2014, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474