banner564

Üzücü kaza yaşandı

Düğün davetiyesi dağıtmak için yola çıkan Nurdeniz Karakartal, yönetimindeki aracın direksiyon hakimiyetini kaybedince üzücü bir kaza yaşadı

Üzücü kaza yaşandı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa – Dipkarpaz Anayolu’nda bir kez daha yürekler ağızlara geldi.  Pazartesi günü 2 kişinin hayatını kaybettiği bölgede dün de trafik kazası yaşandı. Bir hafta içinde meydana gelen üçüncü kazada şans eseri ölen olmazken 5 kişi kazayı yaralı olarak atlattı. 
Gazimağusa-Dipkarpaz anayolunda, Tuzluca köyü kavşağında dün saat 14.00 sıralarında meydana gelen kaza, Dipkarpaz-Gazimağusa istikametinde seyreden HN 361 plaka salon aracı kullanan 51 yaşındaki Nurdeniz Karakartal’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşandı. 

Takla attı durdu
Polisten alınan bilgiye göre bir anlık dikkatsizlik sonucu yolun sağına geçen araç sürücüsü, karşı istikametten gelen 23 yaşındaki Özmert Aydoğan yönetimindeki FA 850 plaka salon araçla çarpıştı. Çarpmanın da şiddetiyle yoldan çıkan Karakartal yönetimindeki araç, takla atarak durabildi. 
Yürekleri ağıza getiren kaza sonucunda HN 361 plakalı araç sürüsü Nurdeniz Karakartal,  aynı araçta yolcu olarak bulunan 29 yaşındaki Mustafa Karakartal, 51 yaşındaki Vural Karakartal ile FA 850 plakalı araç sürücüsü Özmert Akbaş ve nişanlısı 21 yaşındaki Gülsüm Aydıntan yaralandı. Kazanın hemen ardından Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahade altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Düğün davetiyesi dağıtıyorlardı
Edinilen bilgiye göre Nurdeniz Karakartal yönetimindeki aracın içerisindeki şahıslar; evden tatlı bir telaşla çıktılar ölümle burun buruna geldiler. Zira kazadan yaralı olarak kurtulan şahısların düğün davetiyesi dağıtmak için yola çıktıkları öğrenildi. Kazayı duyan ve yakınlarının şans eseri kurtulduğunu öğrenen Karakartal ailesi ise derin bir nefes aldı. Polis kaza ile ilgili başlattığı soruşturma ise devam ediyor. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473