banner564

Vahşi cinayet 

Arabasının bagajında cansız bedeni bulunan Nijeryalı Obasanje’nin, kafasına ezici aletle vurulduğu, defalarca bıçaklandığı tespit edildi

Vahşi cinayet 
banner598

Suna ERDEN
Lefkoşa’da Okullar Yolu Sokak üzerinde önceki gün kendisine ait aracın bagajında ölü olarak bulanan 33 yaşındaki Nijerya uyruklu Obasanje Adeola Owoyalr’ın vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.
Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu yanında bulunan toprak alanda araç içerisinde cesedi bulunan Owoyalr’a dün yapılan otopside kafasına ezici bir aletle vurulduğu, vücudunun birçok yerinde bıçak yaraları olduğu,  kafasında parçalı kırık bulunduğu ve beyin dokusunda hasar oluştuğu belirlendi.
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) öğrencisi olan Owoyalr’ın ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma devam ederken, polis dün yaptığı açıklamada şunları belirtti:
“08 Temmuz 2019 tarihinde, araç içerisinde ölü olarak bulunan şahsın, 1 Temmuz tarihinden beridir kayıp olduğu bildirilen 33 yaşındaki Nijerya uyruklu Obasanje Adeola Owoyalr olduğu tespit edilmişti.
Ayrıca bahse konu şahsın yapılan otopsisinde ölüm sebebinin ‘kesici/ezici alet yaralanması, çok parçalı kafa kemikleri kırığı ve beyin doku yaralanması’ sonucu olduğu belirlenmiştir.”

Kameralar incelemede
Vahşi cinayetle ilgili aracın bulunduğu bölgedeki çevre güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alınırken, polisin iki siyasi şahsı şüpheli olarak tespit ettiği öğrenildi. Owoyalr’ın alacak verecek meselesi yüzünden öldürüldüğü tahmin edilirken, faillerin izinin sürüldüğü belirtildi. Ayrıca polisin Owoyalr’ın arkadaşları ve yakın çevresinden ifadeler aldığı da kaydedildi. 
 


  

 
 

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2019, 10:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

YILAR ÖNCE DE, HÜDA REİS, TENASÜL UZVU KESİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ.90LI YILLAR..

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474