banner564

Vay be

Girne’de 60 yaşındaki kadının 80 TL ve 50 Euro’sunu aldıktan sonra “Prezervetif getir ve yatağa git” diye emir buyurmuşlar

Vay be
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de 60 yaşındaki M.Y. isimli kadının evine hırsızlık amacı ile girip, üstüne bir de cinsel taciz suçu işledikleri öne sürülerek tutuklanan Mehmet Emin Sönmez ve Osman Sirkeci hakkındaki soruşturma tamamlandı. 
Mahkemeye aktarılan ifadeye göre zanlılar, 60 yaşındaki kadının 80 TL ve 50 Euro’sunu aldıktan sonra “Prezervetif getir ve yatağa git” dedi.
Zanlılar dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarılırken, polise verdikleri ifadede internet üzerinden tanıştıkları escort kızlarla buluşmak için söz konusu adrese gittiklerini ancak alkollü oldukları için binaları karıştırdıklarını öne sürdükleri belirtildi.
Zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, Sönmez ve Sirkeci’nin M.Y.’ye ait Canpolat Sokak No:7 adresine alkollü bir vaziyette giderek kapının zilini çaldıktan sonra içeri girdiklerini ve M.Y.’ye ait cüzdan içinde 80 TL ve 50 Euro nakit parayı çaldıklarını söyledi. 

Sirkeci, yurtdışına kaçıyordu
Polis, zanlıların daha sonra M.Y.’ye “Prezervatif getir de git yat” diyerek “Cinsel taciz” suçu işlediklerini anımsatarak, zanlılardan Mehmet emin Sönmez’in olay yerinde, Osman Sirkeci’nin ise yurt dışına kaçmak isterken Ercan Havalimanı’nda yakalandığını kaydetti. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlıların alınan üç günlük tutukluluk süresinde işledikleri suçları kabul ettikleri yönünde birer gönüllü ifade verdiklerini söyledi. 
Zanlıların ülkede asker olduklarını ifade eden polis, davaları görüşülünceye kadar 45 günü geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevine gönderilmelerini talep etti. 
Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlıların davaları görüşülünceye kadar 45 günü geçmeyecek şekilde cezaevine hükümsüz tutuklu olarak gönderilmelerine karar verdi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2018, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474