banner564

Veli, aklını yedi

Özel hastanede soyunma odasına gizli kamera yerleştirerek,  çalışanın çıplak görüntülerini çekti

Veli, aklını yedi
banner598

 Suna ERDEN

   Lefkoşa’da faaliyet gösteren özel bir hastanenin kantin bölümünde çalışan Veli Taşcıoğlu, bir doktorun odasına gizli kamera yerleştirerek, yine hastane çalışanı olan N.A. isimli kadının üniformasını giyerken çıplak görüntülerini çekti. 
   Zanlı önceki gün yapılan şikayet üzerine gözaltına alınırken, doktorun odasına yerleştirdiği gizli kamera bulunarak emare olarak alındı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
   Duruşmada olayı aktaran polis, Lefkoşa’da faaliyet gösteren özel bir hastanenin kantin bölümünde çalışan zanlının, bir doktorun odasına gizli kamera yerleştirdiğini ifade etti. Polis, zanlının gizli kamera ile oda içerisinde üniformasını giyen N.A. isimli kadının çıplak görüntülerini çektiğini açıkladı. Şikayet üzerine zanlının 2 Ekim tarihinde gözaltına alındığını, hastane odasında yapılan yapılan arama sonucu gizli kameranın tespit edilerek emare alındığını belirten polis, kamera cihazının incelenmek üzere PGM Data İnceleme Şubesi’ne gönderildiğini söyledi. 
   Polis, data inceleme şubesinden temin edilen bilgide N.A’nın görüntüleri ile başka kadınlarında görüntülerinin tespit edildiğini açıkladı. Polis, görüntülerin bulunması üzerine zanlının tutuklandığını ve gönüllü ifade verdiğini söyledi. Polis zanlının vermiş olduğu ifadenin araştırılacağını, kamera ve cep telefonunun incelenmesinin devam ettiğini belirterek, zanlının 3 gün daha  tutuklu kalmasını talep etti.
   Mahkeme talebi değerlendirerek zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473