banner564

Vermiyorum

Ersin Tatar, partisinin piyango çekilişinde Özersay’a Gençlik ve Spor Dairesi konusunda açık mesaj gönderdi: 

Vermiyorum
banner598

 Çiğdem AYDIN 

Ulusal Birlik Partisi (UBP)  Genel Başkanı Ersin Tatar, partisini 19Mayıs Gençlik Piyangosu çekilişinde yaptığı konuşmada, hükümet kurma çalışmalarına da değindi. Tatar, Halkın Partisi (HP) ile yapılan görüşmelerde 9 kurum, kuruluş ve Dairenin kendilerine verilmesini talep eden Kudret Özersay’a göndermede bulunarak “Gençlik ve Spor Dairesini vermiyorum ve bu görüşümü buradan ilan ediyorum” dedi.
    HP ile yürütülen koalisyon müzakerelerinden memnun olmadığını her haliyle belli eden Tatar “UBP her geçen gün daha da büyüyor. Hükümet olsak da olmasak da fark etmez” diyerek, bir kez daha erken seçime hazır oldukları mesajını verdi.  

Gençleşerek büyüyoruz

   “Her şey gençlik içindir, her şey gelecek içindir” diyen Tatar şöyle devam etti:
   “UBP ‘de gençleşerek büyüyoruz. Ben de gencim unutmayın bu heyecan kolay kolay gelmez. Hükumet olsak da olmasak da fark etmez. Önemli olan KKTC’ye hizmettir. Bu düşüncemizi Kudret Özersay ile da paylaşıyorum. O benden daha gençtir ama ona göre hareket etsin. Gençliğe yakışır bir şekilde hareket etsin. Gençlik ve Spor Dairesini de vermiyorum.”

Herkes hakkını adil şekilde almalı
Öte yandan UBP Genel Başkanı Ersin Tatar dün TAK muhabirine yaptığı açıklamada, Halkın Partisi (HP) ile koalisyon hükümeti kurma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. 
Tatar, ülkede ciddi bir ekonomik kriz yaşandığını, tüm sektörlerin önemli sorunlarla boğuştuğunu belirtti ve “amacımız sorunlara çare bulacak bir hükümet kurmaktır” dedi. Ersin Tatar, gelinen noktada Bakanlıklar ve bunlara bağlı daireler üzerinde durduklarını kaydetti.
Ersin Tatar, hükümet kurma çalışmaları ve görüşmelerinde en başından itibaren bakanlık ve kamu kurumlarında partilerin milletvekilli sayısına göre dağılımı savunduğunu kaydetti. 
Tatar, hükümetin bir bütün olarak çalışacağını, o yüzden herkesin milletvekili sayısına göre hakkını adil bir şekilde alması gerektiğini söyledi. 
Kurulacak hükümette Bakanlıklara, yasalara ve işlevselliğe göre kurumların paylaşımının söz konusu olması gerektiğini ifade eden Tatar, örnek olarak; Lefke Avrupa Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesinin Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde olmasını gösterdi. 
Tatar, halkın bir an önce hükümet arayışlarının sona ermesini istediğinin bilinci içinde olduklarını da kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2019, 10:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

tatar, kurnazdır !!!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474