banner564

Viskiyi seviyor

Ülkeye sahte kimlik ile giriş yapan Engin Selimbabaoğulları kısa sürede marketleri soymaya başladı

Viskiyi seviyor
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de bir marketten 5 bin TL değerinde içki ile tuvalet kâğıdı çalan 30 yaşındaki Engin Selimbabaoğulları, hırsızlık olayından 7 gün sonra tespit edilerek tutuklandı. Zanlının evinde yapılan aramada çalınan içkiler bulunmazken, tuvalet kâğıtlarına el konuldu. 
Zanlının evinde sahte TC kimlik kartı da bulunurken, 18 Ocak’ta Gazimağusa Limanı’ndan sahte kimlik ile giriş yaptığı tespit edildi.
Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlının 20-23 Mart tarihleri arasında Karakum’da faaliyet gösteren bir marketin iç reyonundan 5 bin TL değerinde 33 şişe Chivas Regal ve Black Label marka viski ile birer adet 4’lü ve 6’lı koli bira,  3 adet 8’li tuvalet kâğıdı, cips çaldığını söyledi. 
Polis, hırsızlık olayı ile ilgili yapılan soruşturmada tespit edilen zanlının Girne’de tespit edilerek tutuklandığını ifade etti. 

Evinde sahte kimlik bulundu
Polis, zanlının evinde yapılan aramada çalınan tuvalet kâğıtları ile Yusuf Geneş adına düzenlenmiş sahte TC kimlik kartı bulunduğunu kaydetti.
Soruşturma memuru, yapılan araştırmada Selimbabaoğulları’nın sahte kimlik ile 18 Ocak 2019 tarihinde ülkeye Gazimağusa Limanı’ndan giriş yaptığına dair tespit yapıldığını söyledi.
Polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlının 2 gün tutuklu kalmasını talep etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473