banner564

Vurdu da vurdu

Mehmet Kaymaz, konuşmak için evine gittiği eski eşini ciddi şekilde darp etti

Vurdu da vurdu
banner598

 Suna ERDEN

Boşandığı eşini ciddi şekilde darp ettiği ileri sürülen Mehmet Kaymaz şikâyet üzerine tutuklandı. Darp edilen eski eş K.A.’nın doktor kontrolünden geçirildiği, vücudunun çeşitli yerlerinde izler olduğuna dair rapor temin edildiği belirtildi. 
Lapta’da önceki gün meydana gelen olayın ardından tutuklanan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Mehmet Kaymaz’ın 24 Şubat tarihinde, saat 21.30 sıralarında, Lapta’da Şht. İbrahim Nidai Caddesi üzerinde bulunan Olivian sitesindeki ikametgâhta, boşandığı eski eşi K.A.ile tartışma yaşadığını anlattı. 
Polis, zanlının tartışmanın ardından her iki eliyle eski eşinin yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine vurarak, ciddi bir şekilde darp ettiğini aktardı. 

Doktordan rapor alındı
Polis, K.A.’nın şikâyeti üzerine zanlının tutuklandığını söyledi. Polis memuru,  K.A’nın Girne Akçiçek Hastanesi’nde kontrole götürüldüğünü ve doktordan temin edilen raporda yüzünde, sol kolunda ve boynunun sağ tarafında çok sayıda darp izi olduğunun tespit edildiğini açıkladı. 
Polis, meseleyle ilgili başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, bir kefilin 30 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması karşılığında zanlının ileride yargılanıncaya kadar serbest kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474