banner564

Vurdu parçaladı

Ayrıldığı eşi ile sorunlar yaşamaya devam eden Feride Namlı, öfkesini aracın camlarından aldı

Vurdu parçaladı
banner598

 Suna ERDEN

Gönyeli’de meydana gelen olayda Feride Namlı isimli zanlı, eski eşinin aracına hasar verdiği gerekçesi ile tutuklandı. Zanlı yapılan soruşturmanın ardından dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, zanlı Namlı’nın 6 Kasım tarihinde saat 20.30 sıralarında Göneyeli’de yaşayan eski eşi Ali Sönmez Önsal’ın evine giderek bahçe içerisinde  park halinde bulunan aracının ön ve arka çamlarını sert bir cisim ile vurup hasara uğrattığını söyledi. Polis, 7 Kasım tarihinde Önsal’ın şikayette bulunması üzerine zanlının tutuklandığını belirterek, araçta hasar tespiti yapılacağını ancak zanlının tahkikata etki etme olasılığı kalmadığını belirtti. Polis, zanlının KKTC vatandaşı olduğunu ve Mali Müşavir olarak görev yaptığını ifade ederek davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadıyla uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. 
Yargıç Cenkay İnan, zanlının davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması ve bir kişinin 50 bin TL kefelet senedi imzalaması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474