banner564

‘Yandım, yandım’

Petek Pastanesi’nden 28 bin liralık yiyecek ve içecek çaldığı için 20 ay hapislik cezası alan Kamil Erdoğan Gençtürk adeta yıkıldı:

‘Yandım, yandım’
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, 2017 ile 2018 yılları arasında çalışmakta olduğu “Petek Pastanesi” isimli işletmeden 28 bin TL değerinde gıda, şarküteri, içecek ve demirbaş eşya çalan Kamil Erdoğan Gençtürk, 20 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gençtürk, mahkemenin kararını duyduğu an üzüntüsünü gizleyemedi.
Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme heyeti adına kararı açıklayan Yargıç Hazal Hacımulla, sanığın işlemiş olduğu suçun, güvene dayalı iş hayatının ihlal edilmesine ve toplum huzurunun bozulmasına neden olan suç türlerinden olduğunu ifade etti. 
Sanığın çaldığı yiyecek ve içeceklerin miktarının 28 bin TL olduğunu ve bunun külliyatlı olduğuna dikkat çeken Hacımulla, Gençtürk’ün bir yıl boyunca konu suçu sistematik ve planlı şekilde işlediğini ve bu hususun ağırlaştırıcı olduğunu vurguladı.
Sanığa verilecek en uygun cezanın hapislik cezası olduğunu belirten Hacımulla, Gençtürk’ü, 20 ay hapse mahkûm ettiklerini açıkladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473