banner564

Yaralı eşi de cenaze törenine katıldı

Antalya’da geçirdiği trafik kazası sonucu geçtiğimiz Pazar günü hayatını kaybeden Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Mehmet Ersöz dün Gazimağusa’da toprağa verildi

Yaralı eşi de cenaze törenine katıldı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Türkiye’nin Antalya ilinde feci trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi müdürü, yılların Türkçe öğretmeni Mehmet Ersöz, dün Gazimağusa Veyselliler Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gazimağusa Belediye Kabrıstanlığı’nda toprağa verildi. Birçok siyasinin de katıldığı cenaze töreninde aynı kazada yaralanan eşi Ayşe Ersöz ile çocukları Sermet ve Serdar Ersöz’ü yakınları bir an olsun yalnız bırakmadı.
 
Çok sevilen bir öğretmendi
Hayata 49 yaşında veda eden Mehmet Ersöz, sırasıyla Erenköy Lisesi, Canbulat Ortaokulu, Çanakkale Ortaokulu ve Namık Kemal Lisesi’nde 25 yıl Türkçe ve Edebiyat öğretmenliği yaptı.
Çok sevilen bir öğretmen olan Mehmet Ersöz’ün ölümü karşısında büyük üzüntü yaşayan öğrencileri de son yolculuğunda hocalarını yalnız bırakmadı. Birçok öğrencisinin gözyaşı döktüğü gözlemlenirken, cenaze törenine katılan vatandaşlar, “Altın gibi bir insanı kaybettik” yorumunda bulundu. Mehmet Ersöz’ün cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualar eşliğinde Gazimağusa Belediye Kabristanlığı’nda toprağa verildi.

Ölüme tatilde yakalandı
Eşi ve çocukları ile birlikte Antalya’ya tatile giden Mehmet Ersöz, Korkuteli ilçesine gittiği sırada geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmiş aynı araçta yaralanan eşi ile çocukları da hafif yaralanmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2015, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473