banner564

Yardım istendi

Kanser Hastalarına Yardım Derneği, Gazimağusa Belediye Başkanı Arter’i ziyaret etti

Yardım istendi
banner598
Kanser Hastalarına Yardım Derneği, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek, dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi verip destek istedi.
Belediyeden verilen bilgiye göre, Raziye Kocaismail başkanlığında gönüllü olarak çalışan dernek temsilcilerden oluşan heyet makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı İsmail Arter’e lale çiçeği ve ipek kozasından yapılmış lale motifli dernek arması takdim etti.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, kanser hastalığının artmasından duyduğu üzüntüyü ifade ederek başladığı konuşmasında, bu durumun kendisini düşündürdüğünü, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin her şeyi devletten beklemeden çalıştıkları için kutsal bir görev yaptığını ve takdire şayan olduğunu söyledi. Herkesin elinden geleni yapması gerektiğini, maddi sıkıntıların aşılması ve rahat faaliyet yapması için belediyenin her anlamda katkıya hazır olduğunu, kanser hastalığının artmasından dolayı rahatsız olduğunu belirtti.
Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail’in de çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek destek beklentilerini dile getirdiği ve Arter ile ekibine görevinde başarılar dilediği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473