banner564

Yardım yerine ulaştı

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği’nden Soma’ya 85 bin TL

Yardım yerine ulaştı
banner598
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği, Mayıs ayında Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen feci maden kazasında hayatlarını kaybeden maden işçilerinin aileleri için başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde toplanan 84 bin 987 TL’yi Soma’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını açıkladı.
Dernekten yapılan açıklamaya göre, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay’ının Gazze yardım kampanyası ise devam ediyor.  Gazze’ye bağışta bulunmak isteyen vatandaşların cep telefonlarından 4142’ye “Gazze” yazıp kısa mesaj göndererek 5 TL bağış yapabileceği veya tüm bankalarda Kızılay adına açılmış yardım hesaplarına Gazze adına bağışta bulunabilecekleri belirtildi.
Bu arada Kızılay Derneği’nin Gazimağusa ve Lefkoşa şubelerine başvuran fakir aile çocuklarına devlet hastanelerinde toplu sünnet yaptırıldığı bildirildi ve emeği geçenlere teşekkür edildi. Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay’ının ihtiyaçlı ailelere yaptığı gıda yardımlarının ise devam ettiği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2014, 09:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cem Topal
Cem Topal - 2 yıl Önce

Bir zaman şöyle bir yazı okumuştum, söyleminize koşut olduğunu düşünüyorum: Devlet kendine rağmen halkın yanında olması gerekirken bizde halka rağmen kendinin yanındadır..

Bahar
Bahar - 2 yıl Önce

Pisagor ,Sakız doğumlu matematikçi

Sari
Sari - 2 yıl Önce

Metin Bey, yazısında açıkça belirttiği gibi Chios’lu büyük matematikçi Hipokrat’tan bahsediyor, Kos’lu hekim Hipokrat’tan değil. Geometrik uygulamaları yazıya ilk döken önemli (ve çok bilinen) bir matematikçidir. Çoluk çocuğun bildiği hekim Hipokrat’ı Metin Münir’in karıştıracağını düşünmek sanki kendisine biraz haksızlık olmuş.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474