banner564

Yeni dönem politikası

Erhürman, bu düzeni değiştirmeye talip olduklarını, haysiyete ve adalete dayanan, üreten ve hizmet veren bir sistem yaratacaklarını söyledi

Yeni dönem politikası
banner598
Cumhuriyet Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman ve beraberindeki heyet geçen cumartesi günü Gazimağusa köylerine ziyaret düzenledi. 
CTP açıklamasına göre, Akdoğan Belediyesi’nin halkın hizmetine sunduğu çocuk parkı ile kültür ve gençlik merkezinin açılışına da katılan Erhürman, Paşaköy’de halk toplantısı düzenledi. Toplantıda halkın sorularını da yanıtlayan Erhürman, CTP’nin yeni dönem politikaları hakkında bilgi verdi. CTP’nin bu düzeni değiştirmeye talip olduğunu, sistemin haysiyete ve adalete dayanan, üreten ve hizmet veren bir sistem haline dönüşmesi için çalışacaklarını kaydeden Erhürman, halktan tam yetki istediklerini belirtti. 

Halkın adalet duygusunu yerle bir ettiler 
 Paşaköy’de köy kahvesinde yurttaşlarla buluşan CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “18 ay önce türlü oyunlar sonucunda” CTP’nin hükümetten ayrılmasının ardından kurulan UBP-DP hükümetinin ülkede taş üstünde taş bırakmadığını, yakın çevrelerine dağıttıkları menfaatlerle ülkedeki adalet duygusunu yerle bir ettiklerini belirtti. 
Kamu arazilerinin, askeri arazilerin, kırsal kesim arsalarının, istihdamın ve kredilerin adaletsiz biçimde dağıtıldığını kaydeden Erhürman, bu gidişata artık bir dur denilmesi gerektiğini ve 7 Ocak’ta halkın önüne konulan sandıkta en sağlam cevabın verileceğini belirtti. 

“Akdoğan hizmet anlayışımızın örneğidir”
Akdoğan’da CTP’li belediye başkanı Ahmet Latif’in hizmetlerinin CTP’nin hizmet anlayışının örneği olduğunu belirten Genel Başkan Tufan Erhürman, Akdoğan Gençlik ve Kültür Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmada, “Biz dinlerken ve izlerken yorulduk. Belediye başkanımız ve meclis üyeleri hala yorulmadılar ve gözlerinden belli oluyor ki bu hizmetlere hız kesmeden devam edecekler” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473