banner564

Yeni İ20 göz kamaştırdı

Hyundai’yi resmen şirket bünyesine dahil eden Özok Group, ilk lansman etkinliğini gerçekleştirdi

Yeni İ20 göz kamaştırdı
banner598
Hyundai Assan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş ile Özok Group arasında İstanbul’da atılan imzalar sonucunda Hyundai’yi resmen şirket bünyesine dahil eden Özok Group, ilk lansman etkinliğini Yeni İ20’yi basın mensuplarına tanıtarak gerçekleştirdi.
Etkinlikte ilk konuşmayı yapan Özok Group Genel Koordinatörü Halil Öztunç, 35 yıldır Kıbrıs’ta üretim ve ticari faaliyetlerini sürdüren Özok Group’un, son 2 yılda otomotivde Renault’a ilave olarak, yeni bir heyecanla Hyundai markasını bünyesine katmasının, kendilerini çok heyecanlandırdığını söyledi.
Hyundai Satış Müdürü Özgür Ayanoğlu ise konuşmasında, yeni İ20’nin B segmentinin en ideal aracı olduğunu söyledi.
Ayanoğlu özellikle Kıbrıs’a uygun bir yapıya sahip aracın özellikleri hakkında bilgi verirken, “Hem gündüz hem gece içinizdeki ışıltıyı yansıtacak ve Kıbrıs caddeleri Yeni İ20 ile aydınlanacak” dedi.

Özok: İki dev markanın tek adresi…
Özok Group Direktörü Hasan Özok konuşmasında, emin adımlarla büyüyen şirketleri ve otomotiv sektöründeki yerleri hakkında bilgi verdi. Özok, “Özel hayatımızdaki merakımızdan dolayı işimiz haline gelen otomotivin hayatımıza gireli 25 yıl oldu. Ve bugün Hyundai markası grubumuz bünyesinde hayat bulurken gururlanıyoruz. Otomotiv sektöründe yıllanmış tecrübemizin bünyemizde en yüksek hedeflerle yorulmadan çalışan 100’ü aşkın arkadaşımla birleşmesi devraldığımız bayrağı daha da ileriye taşıyacağımızı gösterir” dedi.
Özok konuşmasında şunları söyledi, “KKTC’de artık iki dev markanın tek adresi var. Buluşma noktası ise Özok Group. Bu durum her iki marka müşterisi için güven demektir. Ama unutulmaması gereken de bir gerçeklik vardır. O da Renault ve Hyundai arasındaki tatlı rekabetin devem edeceğidir. Özok Group olarak farklı alternatifleri ve markaları müşterilerimize sunmanın da ayrıcalığını yaşıyoruz.” 
Hyundai Yeni İ20’nin lansmanın da ülkenin seçkin mankenleri de boy gösterdi. Etkinlikte Ali Özok-Hasan Özok-Fatma ve Şenay Özok birlikte pasta kesti, ve Özok Hyundai personeli ile beraber aile fotoğrafı çekildiler. 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2015, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473