banner564

Yeni siyaset

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve bakanlar Cumhurbaşkanı Eroğlu ile bayramlaşmaya gitmedi

Yeni siyaset
banner598
Çiğdem AYDIN
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, dün 2 saat süreyle, siyasilerin yanı sıra vatandaşlarla bayramlaştı. Bayram tebriğine, Meclis Başkanı Dr.Sibel Siber katılırken, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun eksikliği fark edildi.
   Diyalog’un elde ettiği bilgilere göre; Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş yurt dışında olduğu için bayram tebriğine katılamadı.
   Bakanlar arasında ise sadece Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar vardı.
   Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça,   Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Baki Kavun, Yüksek Mahkeme Başkanı Nevvar Nolan ile yakında Nolan’dan görevi devralacak olan Yüksek Mahkeme Yargıcı Şafak Öneri, ana muhalefet UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ve UBP ile DP’ye mensup bazı milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve eşi Meral Eroğlu ile bayramlaştı.
 
Gözleriyle uyumlu
   Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu, dünkü tebrik kabulünde Turkuaz mavisi keten dantel kumaştan yapılmış elbisesiyle dikkat çekti.
   Diyalog muhabirine konuşan Eroğlu, kumaşı ve danteli Arasta çarşısından aldığını ve bir terzi arkadaşına diktirdiğini söyledi.
   Meral Hanım “neden Türkuaz Mavisi?” sorusuna ise “gözlerimle uyumlu olması için” yanıtını verdi.
   Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da eşinin bayram elbisesini çok beğendiğini söyledi.

Tahir 100 lirayı beğenmedi
   Eroğlu, bayram tebriğine gelen çocukları ve gençleri de kapıdan çevirmedi. Her bayram elini öpmeye giden Tahir’e 100, diğerlerine 50’şer TL bayramlık verdi. Ancak Tahir 100 TL’yi az bularak, “bu para ile istediklerimi alamam” dedi. Ama Eroğlu, daha fazlasını vermedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2014, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473