banner564

Yeni tutuklamalar var

Yasa dışı sanal bet suçlamasıyla tutuklu bulunan iş adamı Bulut Akacan ile elemanları hakkındaki soruşturma devam ediyor

Yeni tutuklamalar var
banner598

Suna ERDEN
Girne’de geçtiğimiz hafta iş adamı Bulut Akacan’a ait FEO Elegan isimli sitede gerçekleştirilen yasa dışı sanal bet operasyonuyla ilgili soruşturma geniş çaplı devam ediyor.
Operasyonda tutuklanan İşadamı Bulut Akacan, dayısı Okan Erdoğan, yasa dışı bet ofis elemanları Gizem Paralı, Nilay Şahin, Nuh Can Erdal, Batuhan Çetinyürek, Baran Arda, Burak Çetin, İrfan Önen, Edip Hüseyin Ademoğulları ve Elif Çakır’ın polisteki sorgusu sürerken, suçla bağlantılı 2 kişi daha gözaltına alındı.
Polisin FEO Elegan sitesinde yasa dışı sanal bet oynatıldığını tespit ettiği Dobrabet’in yanı sıra yeni site adreslerine de ulaştığı öğrenildi.
Soruşturma kapsamında 13 kişiden ifade alındı, birçok evrak incelendi.
Polis, tespit ettiği bazı apartman dairelerinde de arama yaparken, yeni kanıtlar bulduğu öne sürüldü.
Yasa dışı sanal bet soruşturması genişleyerek sürerken, operasyonda ilk olarak yakalanan 10 zanlı ile bir gün sonra tutuklanan Bulut Akacan ve gözaltına alınan iki şahıs bugün mahkemeye çıkarılacak. 

Ciddi suçlamalar var
10 zanlının iki vardiya halinde Dobrabet isimli site üzerinden yasa dışı sanal bet oynattıkları, Akacan’ın ise yasa dışı bet sitelerin sahibhi olduğu öne sürülüyor. 
Ayrıca iş adamı Akacan’ın Dobrabet istesinin sahibi olmasının yanı sıra tespit edilen başka adreler de olduğu belirtiliyor. 
Akacan aleyhinde yasa dışı sanal bet suçlamasının yanı sıra kara para aklama suçundan da soruşturma yürütülüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474