banner564

Yeniboğaziçi  infial içinde

12 yaşındaki kız çocuğuna, cep telefonundan cinsel içerikli video izlettirmekle suçlanan Hasan Demir tutuklandı

Yeniboğaziçi  infial içinde
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi’nde geçtiğimiz Salı günü yaşandığı iddia edilen cinsel taciz olayı bölgede büyük infiale yol açtı. 
Hasan Demir isimli zanlı, öz kızlarının da gözleri önünde 12 yaşındaki küçük kıza cep telefonundaki cinsel içerikli video izlettirmekle suçlanıyor. Yapılan şikayetin ardından polis tarafından gözaltına alınan zanlı dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlının avukatı İbrahim Demirtaş mahkemede, 12 yaşındaki müşteki kızın hayal gücü ile yalan söyleme potansiyelinin yüksek olduğunu ileri sürerek, müvekkilinin suçsuz olduğunu iddia etti.

3 gün sonra şikayet ettiler
Olayın 11 Eylül’de gerçekleştiği, ancak küçük kızın durumu ailesine aktarması ile 14 Eylül’de durumun polise aktarıldığı bildirildi. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, zanlının, 11 Eylül 2018 tarihinde, Yeniboğaziçi’nde bulunan bir apartmanın dairesinde, 12 yaşındaki öz kızlarının da bulunduğu bir ortamda, 12 yaşındaki müşteki kıza, cep telefonunda bulunan cinsel içerikli video izleterek cinsel taciz suçunu işlediğini söyledi.

İfadeler alındı
Mesele ile ilgili olarak müşteki kızın ifadesinin Sosyal Hizmetler Dairesi görevlileri huzurunda alındığını aktaran Yıldırım, müşteki kızın annesi ile birlikte zanlının kızlarının da ifadelerinin temin edildiğini anlattı.
Yıldırım, ilgili videonun bulunduğu cep telefonunun da emare olarak alındığını söyleyerek, soruşturma maksatlı mahkemeden süre talep etti.

Avukat: Müşteki yalan söylemiş olabilir
Zanlı avukatı İbrahim Demirtaş, tutukluluk talebine itiraz etmezken, müşteki kızın hayal gücünün yüksek olduğunu ve bununla birlikte yalan söyleme potansiyelinin olduğunu ileri sürdü ve müvekkilinin iddia edilen suçu işlemediğini iddia etti.
Huzurundaki şahadet ve beyanları değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı, zanlının, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473