banner564

Yerel seçimlere hazırlık

UBP Gazimağusa İlçe Başkanlığı, dayanışma yemeği düzenledi

Yerel seçimlere hazırlık
banner598

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa İlçe Başkanlığı dayanışma yemeği düzenledi.

Yemeğe, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ve UBP Genel Sekreteri Sunat Atun da katıldı.

UBP’den verilen bilgiye göre, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün gecede yaptığı konuşmada, “Bu çalışmalarınız Ulusal Birlik Partisi’ni en kısa sürede iktidara getirecektir. UBP, 28 Temmuz seçimlerinde muhalefete düşmesine rağmen, UBP’de görülen birlik, beraberlik, inanç ve kararlılık şu anda iktidarda olan partileri rahatsız etmektedir” dedi.

UBP’nin yaptığı tüm toplantılar ve bütün etkinliklere katılımın büyük olduğunu belirten Özgürgün, “Hem Gazimağusa ilçesinde, hem de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti genelinde Ulusal Birlik Partisi’nden büyük başarı bekliyorum. Muhalefette olan bir partinin bu şekilde çalışmalar yapması ve salonlarımızı böylesine doldurması yalnızca UBP’ye nasiptir. Ben partililerimizin ve halkımızın bu kararlılıkla yürümesinden partimizin en kısa sürede iktidara geleceğine inanıyorum” dedi.

 

Atun: CTP ülkeye yıkım getirdi

UBP Genel Sekreteri Sunat Atun da yaptığı konuşmada, UBP’nin her geçen gün toparlandığını ve yeniden iktidara aday olduğunu kaydetti.

28 Temmuz seçimlerinde muhalefete düştüğünde UBP için “bitti, gitti” denildiğini ancak UBP’nin bütün toplantılarının ve diğer bütün faaliyetlerinin yoğun bir katılımla gerçekleştiğini kaydeden Atun, “Bizler bu birlik ve beraberlik içerisinde kararlılıkla yürüdükçe iktidara geleceğimiz günlerin yakın olduğuna inanıyorum” dedi.

Atun ayrıca, CTP/BG’nin iktidarda ülkeye “yıkım ve huzursuzluk” getirdiğini savundu.

 

Canaltay:Belediye hizmetlerinde aksama var

UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Eroğlu Canaltay gecede yaptığı açıklamada, UBP Gazimağusa İlçesi olarak yeniden yapılanarak halkla yoğun ilişkiler içerisine girdiklerini belirterek “Bu yapılanma süresinde kendi alanlarında uzlaşmış kadrolarımızla kısa sürede bir çalışma planı ve takvimi oluşturduk. Bu sürede ülkedeki mevcut sorunları tespit etmeye başladık” dedi.

Halka hizmet yolunda en önemli aşamalardan birinin yerel seçimler olduğunu kaydeden Canaltay, “Gazimağusa İlçesinin nüfusu 70 bine yaklaşmış ve şu anda belediyecilik anlayışıyla halka hizmet etmekte önemli aksamalar olmaktadır. Çağdaş sürdürülebilir altyapı ve üst yapı sorunları çözülmüş, bir belediyecilik anlayışını Gazimağusa’ya sadece biz getirebiliriz” dedi.

 

“Krizden en çok kırsal etkilendi”

Son dönemlerde yaşanan ekonomik krizden en fazla kırsal kesimlerin ve belediyelerinin etkilendiğini ifade eden Canaltan, “Kırsal kesimin sorunlarını getireceğimiz sosyal belediyecilik anlayışıyla çözeceğiz. Mağusa’nın merkezinde ise en büyük sorun, mahallerimizin arasında dengesiz sosyo-ekonomik gelişmişliğin görülmesidir” dedi.

Doğu Akdeniz Üniversitesine yakın olan mahallelerin sosyo-ekonomik işlevlerinde düşüşler görüldüğünü kaydeden Canaltay, DAÜ’nin Gazimağusa’nın tamamıyla buluşmasını sağlamak gerektiğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 04:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473