banner564

Samsung Galaxy çekilişi haftaya

Beko kampanyasının son 10 talihlisi belirlendi

Samsung Galaxy çekilişi haftaya
banner598
Diyalog Gazetesinin düzenlediği ‘Her hafta 10 okura Beko Çamaşır Makinesi’ kampanyasının sekizinci ve son çekilişi dün, Diyalog TV’de, noter Ahmet Çakıcı tarafından gerçekleştirildi.
Çekiliş sonucunda Beko çamaşır makinesi kazanan 10 talihli, kimlik kartları ile birlikte Diyalog Medya Grubu’na uğrayarak buradan alacakları resmi yazı ile Beko mağazasına gidip, hediyelerini talep edebilecekler.

Samsung Galaxy’nin ilk çekilişi haftaya
Öte yandan, gazeteniz Diyalog’un başlattığı ‘Her hafta 10 okura Samsung Galaxy Trend Plus Cep Telefonu’ kampanyası ise tüm hızıyla devam ediyor. Kampanyanın ilk çekilişi 2 Nisan Perşembe günü noter tarafından yapılacak ve talihliler 3 Nisan Cuma günü Diyalog Gazetesinde açıklanacak.   

Diyalog gazetesi Beko Çamaşır Makinesi Kampanyası 8.Hafta çekilişi sonucunda kazanan talihlilerin listesi aşağıda gösterildiği gibidir.


1. Savaş ÇEVİKÇE - Güzelyurt
2. Aysel ZEYBEKOĞLU - Lefkoşa
3. Çigdem ÖZSOY - Lefkoşa
4. Bersun HOROZOĞLU - Bostancı
5. Metin YÜRÜN- Lefkoşa
6. Eray HACIARİF - Serdarlı
7. Sevim ASVAROĞLU - Lefkoşa
8. Hamide KÜÇÜKLER - Lefkoşa
9. Teyfide AKGÜÇ - Magusa
10. Ali Erli İNOĞLU - Güzelyurt

Hediyelerini aldılar
Diyalog’un ‘Her hafta 10 okura Beko Çamaşır Makinesi’ kampanyasının önceki çekilişlerinde hediye kazanan talihli okurlar Diyalog Medya Grubu’na gelerek hediyelerini aldı. Her gün severek okudukları gazeteleri Diyalog’tan çamaşır makinesi kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten okurlar, memnuniyetlerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473