banner564

Yıldızlı Geceler

Bülent Ortaçgil, Birsen Tezer ve Hüsnü Arkan aynı sahneyi paylaştı

Yıldızlı Geceler
banner598
Ünlü sanatçı Bülent Ortaçgil, Birsen Tezer ve Hüsnü Arkan, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında hayranlarıyla buluştu.
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki konserde sahne alan ünlü sanatçı Ortaçgil, "Bu Su Hiç Durmaz", "Bu İş zor Yonca", "Değirmenler" ve "Benimle Oynar mısın" gibi sevilen şarkıların yanı sıra "Kimseye Anlatmadım"ı Birsen Tezer'le birlikte yorumladı.
Konserde, Ortaçgil'den önce sahne alan Tezer ise "İki Cihan" albümünden "Kusura Bakma", "Bilsen","Delikanlı", "Çal Kapımı", "Balıkesir" ve "Boşver"i seslendirdi.
Birsen Tezer'in "Yağmurlar", "Öyle Bir Rüya" ve "Hoşgeldin" şarkılarını birlikte yorumladığı, söz yazarı, besteci ve Ezginin Günlüğü grubunun eski vokalisti Hüsnü Arkan, "Ebruli", "Sigaramın Dumanına Sarsam", "Senin Gibi" ve "Zerdaliler" isimli eserleri hayranları için söyledi.
Arkan, şarkılarını "barış" için söylemek istediğini belirterek, "Galiba en çok ihtiyacımız olan şey bu. Bir şarkıcı olarak, bu isteğimizi, bu dileğimizi dile getirmeye çalışacağız şarkılarımızla. Başka da birşey düşünmediğimize inanın. Kalbinizdeki barış isteği, dileği hiç bitmesin" ifadelerini kullandı.
Konsere sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2015, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473