banner564

“Yol haritamızı belirledik”

Ticaret Odası yetkilileri ile görüşen Bakan Pilli, “Ekibimle bu dönemde sağlığın ileriye taşınması konusunda kararlıyız” dedi

“Yol haritamızı belirledik”
banner598

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Turgay Deniz ve heyeti, Sağlık Bakanı Ali Pilli’yi ziyaret etti.
Verilen bilgiye göre, KTTO Başkanı Deniz, Yönetim Kurulu üyeleri Vargın Varer ile Serhan Kaner ve Genel Sekreter Aysun Önet İleri, Bakan Pilli'ye yeni görevinde başarılar dileyerek sağlık sektöründeki değerlendirmelerini anlattı.
“Sağlık hepimiz için önemli dolayısı ile sağlıkta mevcut durumun daha iyiye gitmesi gerekiyor” diyen Bakan Pilli, “Ekibimle yol haritamızı belirlemiş bulunmaktayız. Bu dönemde sağlığın ileriye taşınması için kararlıyız. Sivil Toplum Örgütleri ile de görüş alışverişinde bulunmak karşılıklı görüş alışverişi yapmak bizler için önem arz ediyor” dedi.
Turgay Deniz de, yeni görevinde başarılar dilmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini, aynı zamanda Sağlık Bakanlığı nezdinde, iş inşalarının gündeminde olan ve çözüm bekledikleri bazı konuları da bu vesile ile aktaracaklarını ifade etti.

Hasta hakları korunacak
Öte yandan Sağlık Bakanı Ali Pilli, evrensel hasta hakları derneği yetkililerini kabul etti.
Verilen bilgiye göre, dernek adına açıklamalarda bulunan yönetim kurulu üyesi Ahmet Varoğlu, 
derneğin Mart 2016 – Şubat 2018 tarihleri arasında yürüttüğü ve hasta hakları savunuculuğunu merkeze alan “Hastanın Sesi” Projesi’nin ardından, Aralık 2018 itibarı ile hak izleyiciliğini merkeze alan “Hastanın Sesi II” projesini yürütmeye başladığını belirterek, çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. 
Bakan Pilli ise, sağlığın hastaları ve çalışanları ile bir bütün olduğunu, hedeflerinin hastaların ve aynı zamanda çalışanların da haklarının korunacağı bir zemin hazırlamak olduğunu kaydetti. 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

BURDA BİR İŞ VAR. TURGAY DENİZ, VE SAĞLIK, NE İŞİ VAR BU GRUBU BURDA...



GÖRÜNEN DERİN DEVLET İN BİR PARÇASI BU MU ?????? EVET, Mİ CEVAP.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473