banner564

Yakında başlıyor

Ulaştırma Bakanı Atakan, Alsancak ve Lapta’nın çift şerit yol ihtiyacını karşılayacak olan Girne Batı Çevre Yolu Projesini tamamladı

Yakında başlıyor
banner598

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, yıllardır büyük mağduriyet yaşayan Alsancak ve Lapta sakinlerini rahatlatacak olan çift şerit yol projesinin yakında uygulamaya konacağını açıkladı.
Atakan dün öğle saatlerinde Alsancak’a giderek yetkililer ve bölge sakinleriyle, yakında inşası başlayacak olan Girne Batı Çevre Yolu ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. 
Toplantı sırasında Girne Çevre Yolu’nun bittiği noktadan Lapta’ya kadar olan projenin çizimleri paylaşılırken, özellikle esnafın çalışmalar sırasında mağdur olmayacağı ifade edildi. 
Toplantıda ayrıca güzergah boyunca otobüs durağı cepleri ve yeşil alanlar barındıracak proje konusunda katılımcılarla görüş alışverişinde bulunuldu. 
Toplantıya Alsancak’ta Belediye Başkanı Fırat Ataser, bölge esnafı ve vatandaşlar katılırken, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Ramadan Beysun, Karayolları Dairesi Müdürü Serhan Kazmacı ve Halkın Partisi Girne Milletvekili Jale Refik Rogers da toplantıda hazır bulunanlar arasındaydı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

LEFKOŞANIN YOLLARINI YAPMIYORLAR GÖZLERİ SADECE GİRNEDE,
İNŞA ALLAH VE BİİZNİLLAH, O TAPTIKLARI GİRNE BİR ZELZELE İLE,YER İLE YEKSAN OLUR

8.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE,RİCHTER ÖLÇEĞİNE GÖRE.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473