banner564

Yoldan çıkıp takla attı

İskele-Geçitkale anayolunda meydana gelen trafik kazasında ikisi ağır üç kişi yaralandı

Yoldan çıkıp takla attı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

İskele-Geçitkale anayolu üzerinde dün saat 14.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında ikisi ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılardan Turgut Kömürcan Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken Muhammet Eralmış Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı.
Polisten alınan bilgiye göre, saat 14.00 sıralarında, Geçitkale - İskele Anayolu 1-2 km'leri arasında, İsmet Subaşı (K-31), yönetimindeki MV 930 plakalı salon araç ile İskele istikametine doğru seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıkıp takla attı.  Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Turgut Kömürcan (E-33) ve Muhammed Eralmış (E-22) Gazimağusa Devlet Hastanes’ne kaldırıldı. 
Turgut Kömürcan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, Muhammed Eralmış ise dalağında hasar teşhisi nedeni ile  Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde  da ameliyata alındı. Sürücü İsmet Subaşı’nın ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473