banner564

Yönetim belirlendi

CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi’nin yeni Başkanı Öykü Akcan oldu

Yönetim belirlendi
banner598

 Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi’nde yeni başkan Öykü Akcan oldu. 

CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi, 20. Olağanüstü Kongresi’ni gerçekleştirdi ve Enver Tekiner başkanlık görevini Öykü Akcan’a devretti. 
Verilen bilgiye göre, Lefkoşa ilçe binasında yer alan kongreye Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali, milletvekilleri, MYK üyeleri ve çok sayıda genç üye katıldı. 
Toplantıda yurt dışında eğitimde olan 19. Dönem Başkanı Enver Tekiner’in konuşması okundu. 20. dönemde başkanlık görevine seçilen Öykü Akcan ve Gençlik Örgütü Genel Başkanı Bertu Dedeler de konuşma yaptı. 
Açılış ve saygı duruşuyla başlayan kongrede divan başkanı ve üyeleri belirlendi, ardından konuşmalara geçildi. 
Faaliyet raporunun okunmasının ardından sırasıyla Yönetim Kurulu’na aday olanlar tanıtıldı, organlar seçildi ve dilek ve temennilerin ardından kongre sona erdi. Kongrenin ardından toplanan yeni yönetim kurulu görev dağılımını da gerçekleştirdi. 

Yönetim kurulunda görev dağımı yapıldı
Öte yandan kongrenin ardından göreve seçilen 20. Dönem Gençlik Örgütü Yönetim Kurulu üyeleri, toplantı yaparak, görev dağılımını gerçekleştirdi. Buna göre yeni görev dağılımı şu şekilde oldu: 
Başkan: Öykü Akcan, İlçe Sekreteri: Berkay Çobanoğlu, Örgütlenme ve Kırsal Kesim Sekreteri: Bolkan Bardak, Mali Sekreter: Hanifi Ergil, Basın Yayın ve Propaganda Sekreteri: Mustafa Hafızoğlu, Dış İlişkiler Sekreteri: Doğukan Akdeniz, Eğitim Sekreteri: Hüseyin Özkader, Yerel Yönetimler ve Kentleşme Sekreteri: Tağmaç Karabaşak, Sosyal Sorumluluk Sekreteri: Çise Gingi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474