banner564

Yürekler ağızlara geldi

Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde meydana gelen iki ayrı kazada 8 kişi yaralandı

Yürekler ağızlara geldi
banner598

 Onur ULAĞ

Başkent Lefkoşa’da dün Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde meydana gelen iki ayrı kazada 8 kişi yaralandı. 
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde dün saat 20.15 sıralarında ZMD 369 plakalı kiralık araç ile seyreden 31 yaşındaki Fikret Arda, Paralik Ltd isimli iş yeri önlerine geldiği sırada orta refüj içerisinde bulunan aydınlatma direğine çarptıktan sonra karşı şeride geçerek durabildi.
 Kaza sonucu araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 31 yaşındaki İrem Yıldız olay yerine çağırılan sağlık ekiplerince Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yetkililer kazazedelerin gerekli tetkiklerinin yapılmasının ardından müşahede altına alındığını bildirdi.

 Kırmızı ışıkta geçti, 6 kişi yaralandı
Öte yandan Lefkoşa'da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda dün sabah saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Kazada 6 kişi yaralandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, kaza, saat 09:00 sıralarında gerçekleşti.
Yüreklerin ağızlara geldiği kazada, Muharrem Ayaeş (E-55) yönetimindeki TNH 597 plakalı araç, batı istikametine doğru seyrettiği sırada Honda ışıklarına geldiği zaman kırmızı ışık yandığı halde dikkatsizce yoluna devam etti ve o esnada tarafında yeşil ışık yandığı için  Sht. Mustafa Ahmet Ruso Caddesi üzerinden gelip Hamitköy istikametine dönmek için hareket eden Aydın Çamlı (E-27) yönetimindeki JH 031 plakalı araçla çarpıştı. Çarpmaya müteakip TNH 597 plakalı araç takla attı.
Kaza sonucu, TNH 597 plakalı araç sürücüsü Muharrem Ayaeş ile aynı araçta yolcu olarak bulunan,  Kadir Kalkan (E-39), Yıldız Kalkan (K-37), Elmas Yavuz (K-40), Salih Yavuz (E-40) ve İpek Hatipoğlu (K-43) yaralandı. Yaralılar, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedaviye alındı. Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474