banner564

“Yurttaşlar arasında ayrım yapmayın”

Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Uzun, Polis Okulu’nu ziyaret etti, öğrencilere tavsiyelerde bulundu

“Yurttaşlar arasında  ayrım yapmayın”
banner598
Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, Yeniceköy Polis Okulu’ndaki eğitimleri devam eden 45 polis adayıyla bir araya geldi. Polis Okulu’nu ziyaret eden Uzun, polis adayı öğrencilere tavsiyelerde de bulundu.
Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, Polis Örgütü’ne alınan 45 polis adayının Yeniceköy Polis Okulu’nda 14 Aralık’ta başlayan eğitimleri devam ediyor.
Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, Polis Okulu Müdürlüğü’ne yaptığı ziyarette, eğitimleri yerinde inceledi.
Tümgeneral Erhan Uzun, Polis Okulu’na gidişinde Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu, Polis Okulu Müdür Vekili Bekir Abatay ve Polis Okulu personeli ile öğrenciler tarafından karşılandı.
Bir süre polis adayı öğrencilerle vakit geçiren Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, onlara hitabında polislik mesleğinin önemine vurgu yaptı ve üstlendikleri zor ve meşakkatli görevde başarı diledi.

Halkla bütünleşin…
Tümgeneral Uzun, polis adaylarına, görevlerinde yetkilerini kullanırken devlete bağlılıklarından ödün vermemelerini ve yurttaşlar arasında hiçbir şekilde ayrım yapmamaları gerektiğini vurguladı. 
Uzun, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ile Polis Örgütü’nün bir aile olduğunu, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde disiplinli bir şekilde görev icra ettiklerini de vurguladı.
Polis Basın Subaylığı açıklamasında, Polis Okulu’ndaki 45 polis adayının, yeni üstlendikleri görev ve sorumluluklarının bilinciyle halkla bütünleşerek ülkelerine hizmet verebilecekleri günü sabırsızlıkla bekledikleri kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473