banner564

Yürüyüş parkuru olmalı

Sivil toplum örgütleri, Gazimağusa’nın sembollerinden kale altındaki hendeği temizledi, yetkililerden bir de istekte bulundu:

Yürüyüş parkuru olmalı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Mağusa Suriçi Derneği öncülüğünde dün Gazimağusa’nın sembol mekanlarından kale altındaki hendek temizlendi. Sabah 06.30 ile 08.00 saatleri arasında gerçekleşen etkinliğe, Her Daim Dostlar Kulübü, MTG Santranç Kolu, Mücahit Komutanları Derneği ve MASDER Fotoğrafçılık Kolu da destek verdi. 
Etkinlik öncesi kısa bir açıklama yapan MASDER yönetim kurulu üyesi Kutlu Eyüpoğlu 3 sivil toplum örgütü ile birlikte  organizasyon düzenlediklerini söyledi. Hendeğin Gazimağusa’nın bahçesi olduğuna dikkat çeken Eyüpoğlu, böylesine güzel bir yeri Gazimağusa’ya yürüyüş parkuru ve yeşil bir bahçe olarak kazandırmak için dikkat çekmek amacı ile böyle bir faaliyeti gerçekleştirdiklerini kaydetti.  Etkinliğin amacına ulaştığını belirten Eyüpoğlu, Belediye’ nin de ilk adımı atarak Hendek içerisinde temizlik çalışmalarını başlattığını ifade etti. Eyüpoğlu, önümüzdeki haftalarda daha da yoğun bir katılım ile “Yine hendekte olacağız” dedi. 

Sahir: Bu memleketi seviyoruz
Eyüpoğlu’ nun ardından çok kısa bir açıklama yapan Her Daim Dostlar kulübü başkanı Aykan Sahir’ de  Kocareis plajından gönüllü temizlik işlemi başladıklarını  kayderek “Bu Memleketi Seviyoruz” sloganı ile her hafta bir temizlik etkinliği yapacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2014, 08:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

KKTC nin bu durumda olmasının nedeni TC maliyesinin iflas durumunda olmasıdır

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Olay KKTC değil TC yönetimlerinin efsane asırlık basarilari

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473