banner564

Yuvadaki, çocukların yüzü güldü 

Lions Kulüpleri, ülkedeki anlamlı etkinliklerine, bir yenisini daha ekledi

Yuvadaki, çocukların yüzü güldü 
banner598

 Ömer KADİROĞLU

   Lions Kulüpleri, ülkedeki anlamlı etkinliklerine, bir yenisini daha ekledi.
   Lefkoşa Başkent Lions Kulübü, bölgedeki Paradise Park’ta düzenlediği etkinlikte, Çağlayan Çocuk Yuvası’ndaki birçok çocuğun yüzünü güldürdü.
   Kulüp, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, yuvada kalan birçok çocuğa havuz keyfi yaşatıp, çocuklarla öğle yemeğinde buluştu. 
   Çocuklar, etkinlikte keyifli saatler yaşadı. 
   Kulüp başkanı Zalihe Damdelen ve Lefkoşa Başkent Lions Kulübü Dönem Sekreteri Berna Yılmazoğlu Özdoğa kısa birer konuşma yaptı.
   Lefkoşa Başkent Lions kulübü Başkanı Zalihe Damdelen, havuz şenliği etkinliklerini yıllardır sürdürdüklerini dile getirdi ve “Bu yıl yine çocuklarımızla bir aradayız. Çağlayan Çocuk Yuvası’ndaki 10 çocuğumuzla, Paradise Park’taki etkinliğimizi düzenledik. 5 yıldır, benzer etkinlikler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Başka Oaradise Park’a ve katkı koyan herkese sonsuz teşekkür ederiz” dedi.
   Lefkoşa Başkent Lions Kulübü Dönem Sekreteri Berna Yılmazoğlu Özdoğa ise, yuvadaki çocuklara maddi yardımların yanı sıra sosyalleşmeleri için de katkı sağladıklarını belirterek, şöyle devam etti:
   “Bizler kulüp olarak, her yıl bu projemizi gerçekleştiriyoruz. Çağlayan Çocuk Yuvası’ndaki çocuklarımıza maddi yardımların yanı sıra sosyalleşmeleri adına böylesi projeleri de hayata geçiriyoruz. Yardım kuruluşları, sponsorlar sayesinde ayakta duruyor. Bizler de bu bağlamda bu etkinliği düzenlememizde sponsor olan Paradise Park’a çok teşekkür ederiz.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473