banner564

Yüzünü dağıttı

Kuzucuk’ta arsa meselesi yüzünden başlayan tartışma sırasında Ali Şenyer’i defalarca yumruklayan M.A. her yerde aranıyor

Yüzünü dağıttı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Kuzucuk köyünde, dün sabah saatlerinde, arsa meselesi yüzünden, 61 yaşındaki Ali Şenyer ile isminin başharfleri M.A olan bir şahıs arasında başlayan sözlü tartışma hastanede sonuçlandı. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, içki masasında arsa meselesi yüzünden M.A ile Ali Şenyer arasında başlayan hararetli tartışmanın büyümesinin ardından, M.A isimli şahıs elleri ile Ali Şenyer’in yüzüne defalarca vurmak suretiyle adı edileni ciddi şekilde darp etti. Aldığı yumruk darbeleri ile yüzü adeta dağılan ve yüzündeki bir çok kemiği kırılan Ali Şenyer, ambulans ile önce Gazimağusa Devlet Hastanesi, ardından ise Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
M.A heryerde aranıyor
   Ali Şenyer’in tedavisine Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde devam edilirken, polis tarafından adı edilenin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. M.A ise polis tarafından heryerde aranıyor.
Foto: Ali Şenyer Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2017, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473