banner564

Folklar ekipleri Cumhurbaşkanı Akıncı ve Başbakan Tatar’ı ziyaret etti

Hediyeler verildi

Folklar ekipleri Cumhurbaşkanı Akıncı ve Başbakan Tatar’ı ziyaret etti
banner598

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, 13. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali’ne katılan folklar ekiplerini Cumhurbaşkanlığı'nda ağırladı.
13. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali Organizasyon Komitesi Sözcüsü Mustafa Özgü başkanlığındaki KKTC, Türkiye, Polonya, Macaristan, Meksika ekiplerinin temsilcileri, Cumhurbaşkanı Akıncı’ya, ülkelerinden getirdikleri çeşitli hediyeler sundu.
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, konuk ekip temsilcilerine başarı ve KKTC’de bulundukları süre içinde iyi vakit geçirmelerini diledi.

Ekipler Başbakan tarafından da kabul edildi
Başbakan Ersin Tatar da 13. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali’ne katılan çeşitli ülkelerden gelen ekipleri kabul etti.
Festival organizasyon heyetini temsil eden Gençlik Merkezi Başkanı Mustafa Özgü, çeşitli ülkelerden katılan grupları tek tek tanıttı.
Önceki akşam başlayan 13. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali’ne katılan grupların renkli giysileri ve gösterileriyle festivale renk kattıklarını dile getiren Özgü, bu tür organizasyonların ülke tanıtımı için büyük önem taşıdığını kaydetti.
İmkânların daha çok olması halinde organizasyonların çeşitlendirilebileceğini dile getiren Özgü, maddi katkılarla bu tür etkinliklerin yapıldığını söyledi.
Organizasyona katkılarından dolayı Başbakan Ersin Tatar’a teşekkür eden Özgü, ileriki yıllarda da katkıların devam etmesini temenni etti.

Tatar: Sıcak bakıyorum
Başbakan Ersin Tatar da, bu tür organizasyonların özveriyle yapıldığını bildiğini dile getirdi.
Etkinlikler içerisinde yer alan gençlere ve misafirler “hoş geldiniz” diyen Tatar, KKTC’de yaşayan halkın her türlü kültürel ve sosyal etkinliğe sıcak baktığını dile getirerek, etkinlikleri düzenleyenlere teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473