banner564

Liderimizi anlattılar

“Dr. Fazıl Küçük” konulu ortaokul ve liselerarası kompozisyon yarışmasında dereceye giren başarılı öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi

 Liderimizi anlattılar
banner598
Telsim’in Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde bu yıl 6’ncsını düzenlediği “Dr. Fazıl Küçük” konulu ortaokul ve liselerarası kompozisyon yarışmasında dereceye giren başarılı öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.
Değerlendirme sonucunda ortaokul birincisi Yakın Doğu Koleji’nden “Eğitim ve Öğretim” konulu kompozisyonu ile Tutku Özavcı, ikincisi Yakın Doğu Koleji’nden “Dr. Fazıl Küçük’ü Anlamak” konulu kompozisyonu ile Lara Öztay, üçüncüsü ise TED Koleji’nden “Liderimiz” konulu kompozisyonu ile Cem Alkan oldu.
Yarışmanın liseler birincisi Bülent Ecevit Lisesi’nden “İdealist Toplum Düşünebilen Bireyler” adlı kompozisyonu ile Alperay Fişne, ikincisi Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’nden “Satırlarla Dr. Fazıl Küçük” adlı kompozisyonu ile Asena Üstaş, üçüncüsü ise Güzelyurt Türk Maarif Koleji’nden “Bir Damla İlim, Dalga Dalga İrfan” adlı kompozisyonu ile Orkun Özaşık seçildi.
Yarışmanın birincisine Telsim tarafından Vodafone Prime Smart 6, ikincisine Vodafone Smart Tab II 7”, üçüncüsüne Power Bank hediye edildi.
Bakanlıkta düzenlenen ödül töreninde sırasıyla Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst ve Dr. Küçük’ün oğlu Mehmet Küçük birer konuşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474