banner564

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Güz Dönemi mezunları kep fırlattı

Medyaya taze kan

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Güz Dönemi mezunları kep fırlattı
banner598

 Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İletişim Fakültesi 2018 – 2019 Güz Dönemi mezuniyet töreni İletişim Fakültesi Turuncu Salonda gerçekleştirildi.

Verilen bilgiye göre öğrencilerin mezuniyet sevinci yaşadığı törene, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Mustafa Kurt, Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Vekili Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nuran Öze, bölüm başkanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ile aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende fakülte film tanıtımı izlendi, müzik dinletisi sunuldu. Törende yapılan konuşmaların ardından, öğrencilere diploma takdimi yapıldı.
Törende; Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Vekili Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nuran Öze, Rektör Yardımcısı İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Mustafa Kurt, mezun Öğrenciler adına Film Yapımı ve Yayıncılık Bölümü, Fakülte birincisi Al Miqdad Al Houssein İngilizce, Ilgaz Sadrazam ise Türkçe olarak mezuniyet konuşmalarını gerçekleştirdiler.
Konuşmaların ardından sırasıyla diplomaların verilmesiyle tören sona erdi... 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474