banner564

Annesi okula götürüyordu

21 yaşındaki Şener Köse’nin direksiyon hakimiyetini kaybettiği van aracın çarptığı otomobilde yolcu olarak bulunan 10 yaşındaki Seda Pakaki ağır yaralandı

Annesi okula  götürüyordu
banner598
Çiğdem AYDIN 
Girne’de dün sabah saatlerinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, Şener Köse isimli 21 yaşındaki  sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği KV 785 plakalı van tipi araç, kırmızı ışıkta duran başka bir araca çarptı. Kazada, HM 694 plakalı araçta yolcu olarak bulunan ve annesi tarafından okula bırakılacağı öğrenilen10 yaşındaki Seda Pakaki ağır yaralandı.
Kaza dün sabah saat 07.45’te, “Girne-Alsancak” çevre yolu üzerinde Zeytinlik ışıkları bölgesinde meydana geldi. Şener Köse (E-31) isimli sürücü yönetimindeki çift kabin KV 785 plakalı van araç ile Zeytinlik Su Kemerleri Sokağı’na doğru giriş yapmak istediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yağmur nedeniyle ıslak olan yolda kayarak, o sırada kırmızı ışıkta bekleyen Yasemin Pakaki (K-46) yönetimindeki HM 694 plakalı salon araca çarptı.

Anne ve kızı yaralandı…
Kaza sonucu, HM 694 plakalı araç sürücüsü Yasemin Pakaki ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 10 yaşındaki Seda Pakaki yaralandı. Yasemin Pakaki, Girne Doktor Akçiçek Hastanesinde tedavi altına alınırken, kafa tasında çatlak meydana gelen küçük Seda Pakaki Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Diyalog muhabirinin aldığı bilgiye göre hafif bir beyin kanaması geçiren Seda’ya cerrahi operasyon yapılmıyor. Yoğun Bakım ünitesinde müşahede altında tutulacak Seda’nın sağlık durumu yakından takip ediliyor. 
Kazaya neden olan araç sürücüsü Şener Köse polis tarafından gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı ve hakkında 3 gün tutukluluk emri verildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473